e2fsprogs ebuild failure

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

e2fsprogs ebuild failure

Paul Heinlein
My build of e2fsprogs-1.38-r1 failed this morning -- twice, actually,
both at the same spot. Anyone else seen this?

[....]
making all in debugfs
make[2]: Entering directory `/var/tmp/portage/e2fsprogs-1.38-r1/work/e2fsprogs-1.38/debugfs'
         MK_CMDS debug_cmds.c
make[2]: *** No rule to make target `../lib/ss/ss_err.h', needed by `debug_cmds.o'.  Stop.
make[2]: Leaving directory `/var/tmp/portage/e2fsprogs-1.38-r1/work/e2fsprogs-1.38/debugfs'
make[1]: *** [all-progs-recursive] Error 1
make[1]: Leaving directory `/var/tmp/portage/e2fsprogs-1.38-r1/work/e2fsprogs-1.38'
make: *** [all] Error 2

!!! ERROR: sys-fs/e2fsprogs-1.38-r1 failed.
[....]

--
Paul Heinlein <> [hidden email] <> www.madboa.com
--
[hidden email] mailing list

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: e2fsprogs ebuild failure

Gustavo Zacarias
-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

Paul Heinlein wrote:

> My build of e2fsprogs-1.38-r1 failed this morning -- twice, actually,
> both at the same spot. Anyone else seen this?

Those include files are owned by sys-libs/ss, check if there's nothing
funky around there.

- --
Gustavo Zacarias
Gentoo/SPARC monkey
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.4.2.1-ecc0.1.6 (GNU/Linux)
Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org

iD8DBQFEEJcwV3G/IBCn/JARAnutAJ91tOzJ1Mx/WRjPTYqpwZAu8p4cUACeK+vM
lQlG2igmRJ/2rLxfiBaVeN4=
=4jyj
-----END PGP SIGNATURE-----
--
[hidden email] mailing list

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: e2fsprogs ebuild failure

Paul Heinlein
On Thu, 9 Mar 2006, Gustavo Zacarias wrote:

> Paul Heinlein wrote:
>
>> My build of e2fsprogs-1.38-r1 failed this morning -- twice,
>> actually, both at the same spot. Anyone else seen this?
>
> Those include files are owned by sys-libs/ss, check if there's
> nothing funky around there.

After I re-emerged sys-libs/ss, the build of sys-fs/e2fsprogs
proceeded without error.

A few months ago I had some disk problems. I thought I'd cleaned up
all the messed-up bits, but the ss package (which had been installed
last summer) evidently escaped my notice.

Thanks!

--
Paul Heinlein <> [hidden email] <> www.madboa.com
--
[hidden email] mailing list